7.02.2020

5 Ücretsiz Photoshop Eklentisi

Nik Collection

Nik Collection, Photoshop ve Lightroom programları ile entegre olarak çalışan bir eklenti paketidir. Kurulumunda bilgisayarınıza kurulu programları otomatik olarak algılayarak modüllerini programla birleştirir. Fotoğraflarınıza efekt vermenizi sağlayan bu eklenti ile pratik ve kullanım kolaylığı sağlaması sebebiyle oldukça yaygın kullanılmakta. Instagram renk filtresi uygular gibi kaliteli efektleri fotoğraflarınıza önizleyerek tek tıklamayla işleyebilirsiniz.

Pexels

Pexels tasarımcıların, blog yazarlarının ve görsel arayan herkesin istedikleri her yerde ücretsiz olarak kullanabilecekleri fotoğraflar ve videolar bulmasına yardımcı olur. Pexels'a yüklenen tüm fotoğraflar ve videolar, Pexels lisansı kapsamındadır. Bu, fotoğrafları ve videoları kişisel ve ticari amaçlar için kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Fontea

Fontea, Google web fontlarını photoshop üzerinde hızlıca görüntüleyip kullanmanızı sağlayan bir eklentidir.

On1Effects

ON1 Effects, fotoğraflarınızı çeşitli efektler vermenize yardımcı olan Instagram benzeri ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır. Program içerisindeki 70'den fazla çarpıcı efekt ile fotoğraflarınıza oldukça kolay bir biçimde sıradışı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

CSS3Ps

CSS3Ps, PSD dosyalarını CSS koduna dönüştüren bir eklentidir.

Programları, arayüzlerini de göstererek tanıttığımız Youtube videomuzu izleyebilirsiniz: